Vælg en side
Arbejdet med SEO og Google Ads

Bliv fundet når dine kunder søger

SEO og Google ads handler i sagens natur om søgninger. Dvs. dine kunder ved at de har brug for en vare. Hvorfor ikke vise den vare frem, som du har på hylderne – når kunder ligefrem søger efter den?

Det er i essensen det vi taler om, når vi taler Google Ads, SEO, Søgemaskineoptimering, Søgeord, Meta tags, Google Analytics og alle de andre nørdede termer. Det er nørdet – men ikke raketvidenskab. Det kan være lidt tungt at danse med – men det er effektivt!

Bliv set når dine kunder er sociale

SoMe, Sociale Medier er stedet hvor du kan brande dig og endda gøre god handel! Facebook, Instagram, Snapchat, LinkedIn, YouTube er blot nogle af de sociale netværk der er i spil her.

De forskellige SoMe platforme fungere på forskellige måder. Disse er vigtige at tage hensyn til i din strategi. Og lad os lige få lagt en myte i graven med det samme!
Dine følgere bliver ikke trætte af at du poster hele tiden! De bliver dog trætte, hvis dit content/indhold ikke er godt nok.

Jeg kan hjælpe dig med hele spektret indenfor digital markedsføring – og jeg synes især SEO har en særlig tiltrækningskraft. 
Du er formentlig kommet til denne side, fordi min SEO har ført dig herhen.
Den gevinst kan blive din. At kunderne kigger ind på dit website, klikker rundt, bliver bekendt med din virksomhed og derfor handler hos dig.

Kontakt - uforpligtende

Hvad drejer din henvendelse sig om?

4 + 15 =